Vondst: Franse spiegel met faux bamboe lijst

Je vindt deze Franse spiegels met een faux bamboe lijst nog regelmatig op brocantemarkten. Gelukkig, want ze blijven in al hun eenvoud prachtig. Op Marktplaats is nu een exemplaar in een wat groter formaat beschikbaar. De lijst meet 64 x 50 cm, de spiegel is 29 x 43 cm groot. De verkoper merkt op dat de achterkant nog in originele staat is. Anders gezegd: de spiegel in de lijst is nooit vervangen. Even de lijst insmeren met Meubeline voor lichte houtsoorten, en het hout krijgt weer zijn oorspronkelijke warme kleur. De nette vraagprijs bedraagt 22,50 euro.

Update: deze spiegel is inmiddels niet meer verkrijgbaar.

Bekijk andere trouvailles op MonsieurPlusfours.nl

© Monsieur Plusfours 2020

MELD JE AAN VOOR ONZE GRATIS NIEUWSBRIEF!

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'