Dit zijn de antiek- en brocantemarkten voor 2024

Hier vind je een selectie uit het aanbod van antiek- en brocantemarkten in Nederland voor 2024. We vullen de agenda steeds aan! Check voor je bezoek altijd de site van de organisator, want een markt kan om allerlei redenen op het laatste moment worden afgelast. Monsieur Plusfours is niet aansprakelijk voor foute vermeldingen. Heb je tips? Plaats een berichtje in de comments.

Brocante in de Laurenskerk (Rotterdam)

24 februari 2024
De Rotterdamse Laurenskerk staat deze dag vol met de mooiste schatten en vondsten uit lang vervlogen tijden. Lees verder.

Dé schatkamer van Nederland. Antiek - Curiosa - Brocante (Nieuwegein)

9 en 10 maart 2024
Een antiek- en curiosamarkt met zo’n 250 standhouders. Lees verder.

De Hallen "An Afternoon with the Collectors" (Amsterdam)

16 maart 2024
In de Passage van de Hallen in Amsterdam is weer een markt met bijvoorbeeld schilderijen, vintage verlichting, art deco objecten, glas en keramiek, sieraden, brocante en decoratieve objecten. Lees verder.

Brocante fair in de Abdij Ulingsheide (Tegelen)

16 en 17 maart 2024
Kom de mooiste schatten en vondsten ontdekken in dit 18e eeuws klooster. Lees verder.

Lentefair (Eelde)

24 maart 2024
Op deze markt (10.000m2) vind veel brocante, landelijke en industriële woonaccessoires zoals gepatineerde meubeltjes, kant en linnengoed uit grootmoeders tijd, antiek servies, shabby chic items en vintage kleding maar ook stoer & sober met de laatste trends. Lees verder.

Open dagen Brocante & Antiek Route Drenthe (Eelde)

29 maart t/m 1 april 2024
Maak een mooie dagtocht langs Drentse brocante- en antiekwinkels. Lees verder.

Waluw Vintage markt (Rotterdam)

31 maart 2024
Van vintage, bric a brac, curiosa tot design & fashion; je vindt het op deze markt. Nieuw op deze markt is ‘up-cycling’: het is niet alleen duurzaam om van oud iets nieuws te maken, het resultaat is vaak ook uniek. Of het nou om kleding of oude radio’s en lampenkappen gaat. Lees verder.

Start wekelijkse antiekmarkt (Delft)

6 april 2024
Vanaf 6 april kun je wekelijks tot en met september struinen langs de ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Lees verder.

De Hallen "An Afternoon with the Collectors" (Amsterdam)

13 april 2024
In de Passage van de Hallen in Amsterdam is weer een markt met bijvoorbeeld schilderijen, vintage verlichting, art deco objecten, glas en keramiek, sieraden, brocante en decoratieve objecten. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

5 mei 2024
Wie op zondag wil slenteren langs antiek- en brocantekramen op het lange Voorhout, kan hier wekelijks vanaf 5 mei t/m 15 september terecht. Lees verder.

Brocante Markt Klein Frankrijk (Mijnsheerenland)

18 mei 2024
Op het evenemententerrein van Recreatieoord Binnenmaas wordt voor de 13e keer een brocantemarkt georganiseerd. Ruim 200 deelnemers tonen hier hun mooiste schatten en unieke vondsten. Lees verder.

Kasteeltuin fair (Vorden)

20 mei 2024
Op tweede pinksterdag verandert de prachtige Kasteeltuin Vorden in een antiek-, curiosa-, vintage-, brocante- en bloemen- en plantenfair. Lees verder.

Haags Montmartre (Den Haag)

25 en 26 mei 2024
Ruim 150 antiek- en brocantestands vind je op het Lange Voorhout. Lees verder.

Brocante Markt Klein Frankrijk (Mijnsheerenland)

21 september 2024
Op het evenemententerrein van Recreatieoord Binnenmaas wordt voor de 14e keer een brocantemarkt georganiseerd. Ruim 200 deelnemers tonen hier hun mooiste schatten en unieke vondsten. Lees verder.

© Tekst en foto: Monsieur Plusfours 2024

MELD JE AAN VOOR ONZE GRATIS NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacybeleid en ontvang je automatisch onze nieuwsbrief, net zolang totdat je je weer afmeldt.

2 reacties op “Dit zijn de antiek- en brocantemarkten voor 2024

  1. Esther Holten says:

    Wat leuk om hier een overzicht te vinden van alle antieke en brocante markten! Ik ben ook nog op zoek naar kleine meubels en accessoires voor mijn huis. Ik ga kijken welke markten er bij mij in de buurt zijn.

  2. Ria Swiatalski says:

    Zeer zeker de moeite waard om er soms een stuk voor te rijden. Maken we er een leuk dagje uit van.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'