Vondst: antiek behang

Monsieur Plusfours volgt Simply-Chateau op Instagram. Hier presenteert ze al haar brocante vondsten, die ze ofwel via Instagram, ofwel via haar site of eBay verkoopt. Veelal Franse schatten, zoals deze rol behang. Mogelijk uit 1910, misschien iets jonger. Maar in elk geval een met de hand bedrukt. En je moet zelf de onbedrukte randen afknippen – zo ging dat vroeger.

Helaas is niet duidelijk hoe lang de rol is, maar het stuk is in elk geval genoeg om bijvoorbeeld een  paar opbergdozen mee te beplakken. Vooralsnog staat het bedrag op 14,90 pond plus 9 pond verzendkosten naar Nederland. Maar het is een veiling, hè, dus er kan de komende dagen nog van alles veranderen.

De veiling is inmiddels beëindigd.

Bekijk andere trouvailles op MonsieurPlusfours.nl

© Monsieur Plusfours 2020

MELD JE AAN VOOR ONZE GRATIS NIEUWSBRIEF!

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'