Vintage kleding shoppen bij Think Twice in Antwerpen

Liefhebber van vintage kleding? Dan moet je zeker de vier filialen van Think Twice in Antwerpen bezoeken. Een heaven voor zowel vrouwen als mannen.

Niet één maar vier finalen telt de bekende tweedehandsketen Think Twice in Antwerpen. En ook nog eens allemaal op loopafstand van elkaar. Je vindt hun winkels eveneens in Gent, Brugge, Brussel en Leuven.

Steeds nieuwe collectie

Om de vijf weken hangt elk filiaal een nieuwe collectie in de rekken. Tijdens de laatste twee weken gaan de overgebleven stukken in de sale – en er is zelfs een alles-aan-één-euro-dag. Sowieso hoef je voor de kledingstukken niet je spaarvarken stuk te slaan. Een herenjasje koop je al voor iets meer dan tien euro. Zit er een etiket van een bekend merk in, reken dan op een prijskaartje van iets over twintig euro. Voor Nederlandse begrippen nog altijd lage bedragen.

Wat koop je er?

Think Twice volgt de trends in vintage kleding. Dus: veel strakke seventies jasjes, kleurige eighties skipakken en veel nineties jeans. Maar met een beetje geluk vind je er ook oudere stukken. Zo vond Monsieur Plusfours in een van de Antwerpse filialen een smokingjasje uit de jaren veertig.

Vintage schatzoekers weten het: je moet vaak langsgaan in dit soort winkels – en dat wordt zo nu en dan beloond met fijne koopjes. Onze tip: bezoek alle vier de filialen in Antwerpen in één keer. En je gaat vast met iets naar huis.

Alle filialen vind je op thinktwice-secondhand.be.

Lees ook: Michel Dugardyn over zijn vintage kledingwalhalla Modes in Brussel

© tekst en foto’s: Monsieur Plusfours 2019

MELD JE AAN VOOR DE GRATIS NIEUWSBRIEF!

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'