Binnenkijken in droomhuis op Franse platteland

De Belgische interieurontwerper en antiquair David de Decker-Thissen pendelt sinds eind 2016 heen en weer tussen zijn appartement in Brussel en zijn woning op het Franse platteland. Dagelijks geeft hij zijn volgers op instagram een inkijkje in een van zijn huizen. En met succes, want de teller staat inmiddels op 679.000 volgers.

Je kunt dus wel stellen dat zijn interieur- en decoratiestijl aanslaat. En terecht. Het is een mix van antiek, elegantie en een dosis ‘moderniteit’. Dat laatste komt vooral door het kleurgebruik. Veel wit, blauw en donkere kleuren.

Het zit ‘m in details, zoals Davids liefde voor wit porselein. Hoewel al zijn fijn aardewerk antiek is, oogt het tegelijkertijd eigentijds. Dat is de kunst van het decoreren en van het ontwikkelen van een eigen stijl.

Die stijl zet hij door in zijn nieuwe huis op Franse platteland. Hij neemt zijn volgers mee in zijn avonturen om huis en tuin op te knappen. En ook al zal niet elke volger over zo’n woning beschikken, we kunnen er dankzij David wel over dromen. Kijk zelf maar hieronder.

Lees ook: Binnenkijken: superklassiek Frans appartement

© Monsieur Plusfours 2020, foto’s: David de Decker-Thissen

MELD JE AAN VOOR ONZE GRATIS NIEUWSBRIEF!

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'