Binnenkijken: superklassiek Frans appartement

Tontisse’ noemt dit heerschap zichzelf op Instagram, een liefhebber van de ‘culture française parce que “les vrais paradis sont ceux qu’on a perdus”‘. Ik volg hem al jaren. Op zijn Instagramaccount post hij – hoe kan het ook anders – beelden met betrekking tot de Franse cultuur, zoals films en musea. Maar vooral kijk ik altijd halsreikend uit naar de foto’s van zijn fraaie woning. Een achttiende-eeuwse, Franse inrichting, met veel gevoel voor kleur en detail. Let vooral op het antieke behang.

“Tontisse” calls this gentleman himself on Instagram. He’s ‘a fan of the “culture française parce que’ les vrais paradis sont ceux qu’on a perdus”. I’ve been following him for years. On his Instagram account he posts – how could it be otherwise – images related to French culture, such as films and museums. But most of all I always look forward to the pictures of his beautiful home. An eighteenth-century, French interior, with a great sense of color and detail. Pay special attention to the antique wallpaper.

© Monsieur Plusfours 2019, foto’s: Tontisse; bewerking: Monsieur Plusfours

MELD JE AAN VOOR DE GRATIS NIEUWSBRIEF!

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'