Antiek & brocante walhalla: De Witte Eenhoorn in Utrecht

Een bezoek aan het centrum van Utrecht is voor ons niet compleet zonder even bij De Witte Eenhoorn te zijn binnengestapt. Hier presenteert de eigenares haar vondsten van veilingen: serviezen, vazen, lampen en wat al niet meer – en dat alles voor vriendelijke prijzen. Ook voor schilderijen ben je hier aan het juiste adres. Vaste openingstijden kent deze winkel niet. Vaak heeft de eigenares de deuren van haar brocantewalhalla in de middag geopend, maar het is raadzaam om van tevoren even te bellen.

De Witte Eenhoorn, Oudegracht 300, 3511 NX Utrecht. Telefoon: 06 – 28 75 66 74

© Tekst en foto’s: Monsieur Plusfours 2017

BENIEUWD NAAR ANDER SHOPPINGNIEUWS?
MELD JE AAN VOOR DE GRATIS NIEUWSBRIEF!

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'