Dit zijn de antiek- en brocantemarkten voor 2021

Hier vind je een selectie uit het aanbod van antiek- en brocantemarkten in Nederland. Helaas gaan vele markten vanwege coronamaatregelen nog niet door. De Haagse en de Haarlemse antiekmarkt elk geval wel. Monsieur Plusfours is niet aansprakelijk voor foute vermeldingen. Heb je tips? Mail ze naar info@monsieurplusfours.nl.

Gouda Curiosa (Gouda)

16 juni 2021 GEANNULEERD

Op de prachtige oude markt vindt elke Woensdag een grote curiosa – brocante en verzamel markt plaats. Een stukje Parijs in Gouda. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

19 juni 2021 GEANNULEERD

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

19 juni 2021

Deze grote antiek & brocantemarkt op de Dreef is gratis toegankelijk. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

20 juni 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Gouda Curiosa (Gouda)

23 juni 2021

Op de prachtige oude markt vindt elke Woensdag een grote curiosa – brocante en verzamel markt plaats. Een stukje Parijs in Gouda. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

26 juni 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

27 juni 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Gouda Curiosa (Gouda)

30 juni 2021

Op de prachtige oude markt vindt elke Woensdag een grote curiosa – brocante en verzamel markt plaats. Een stukje Parijs in Gouda. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

3 juli 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

3 juli 2021

Deze grote antiek & brocantemarkt op de Dreef is gratis toegankelijk. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

4 juli 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Gouda Curiosa (Gouda)

7 juli 2021

Op de prachtige oude markt vindt elke Woensdag een grote curiosa – brocante en verzamel markt plaats. Een stukje Parijs in Gouda. Lees verder

Antiekmarkt (Apeldoorn)

8 juli 2021

Deze markt wordt wel de grootste antiek- en curiosamarkt van Nederland genoemd. Een must voor elke liefhebber. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

10 juli 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

11 juli 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Gouda Curiosa (Gouda)

14 juli 2021

Op de prachtige oude markt vindt elke Woensdag een grote curiosa – brocante en verzamel markt plaats. Een stukje Parijs in Gouda. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

17 juli 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

17 juli 2021

Deze grote antiek & brocantemarkt op de Dreef is gratis toegankelijk. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

18 juli 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Gouda Curiosa (Gouda)

21 juli 2021

Op de prachtige oude markt vindt elke Woensdag een grote curiosa – brocante en verzamel markt plaats. Een stukje Parijs in Gouda. Lees verder

Antiekmarkt (Apeldoorn)

22 juli 2021

Deze markt wordt wel de grootste antiek- en curiosamarkt van Nederland genoemd. Een must voor elke liefhebber. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

24 juli 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

25 juli 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Curiosamarkt Putten (Putten)

27 juli 2021

Tijdens de zomermaanden vindt op dinsdag 27 juli, 10 + 24 augustus 2021, de traditionele antiek- en curiosamarkt plaats. Deze markt is door zijn omvang (ca 100 kramen) en kwaliteit van de aangeboden handelswaar een begrip. Lees verder

Gouda Curiosa (Gouda)

28 juli 2021

Op de prachtige oude markt vindt elke Woensdag een grote curiosa – brocante en verzamel markt plaats. Een stukje Parijs in Gouda. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

31 juli 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Curiosa Slot Zeist (Zeist)

1 augustus 2021
Op deze markt kan men natuurlijk weer even heerlijk ‘terug in de tijd’ en zich vergapen aan oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, klokken, tuindecoraties, snuffelen tussen boeken en andere sfeervolle artikelen van vroeger. Lees verder

Kunst- en antiekmarkt (Dordrecht)

1 augustus 2021

Het kloppende hart van deze kunst- en antiekmarkt is het Nieuwkerksplein, waar zo’n 40 kramen met curiosa en antiek te vinden zijn. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

1 augustus 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Gouda Curiosa (Gouda)

4 augustus 2021

Op de prachtige oude markt vindt elke Woensdag een grote curiosa – brocante en verzamel markt plaats. Een stukje Parijs in Gouda. Lees verder

Antiekmarkt (Apeldoorn)

5 augustus 2021

Deze markt wordt wel de grootste antiek- en curiosamarkt van Nederland genoemd. Een must voor elke liefhebber. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

7 augustus 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

7 augustus 2021

Deze grote antiek & brocantemarkt op de Dreef is gratis toegankelijk. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

8 augustus 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Curiosamarkt Putten (Putten)

10 augustus 2021

Tijdens de zomermaanden vindt op dinsdag 27 juli, 10 + 24 augustus 2021 de traditionele antiek- en curiosamarkt plaats. Deze markt is door zijn omvang (ca 100 kramen) en kwaliteit van de aangeboden handelswaar een begrip. Lees verder

Gouda Curiosa (Gouda)

11 augustus 2021

Op de prachtige oude markt vindt elke Woensdag een grote curiosa – brocante en verzamel markt plaats. Een stukje Parijs in Gouda. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

14 augustus 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

15 augustus 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Gouda Curiosa (Gouda)

18 augustus 2021

Op de prachtige oude markt vindt elke Woensdag een grote curiosa – brocante en verzamel markt plaats. Een stukje Parijs in Gouda. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

21 augustus 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

21 augustus 2021

Deze grote antiek & brocantemarkt op de Dreef is gratis toegankelijk. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

22 augustus 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Gouda Curiosa (Gouda)

25 augustus 2021

Op de prachtige oude markt vindt elke Woensdag een grote curiosa – brocante en verzamel markt plaats. Een stukje Parijs in Gouda. Lees verder

Curiosamarkt Putten (Putten)

24 augustus 2021

De laatste antiek- en curiosamarkt dit jaar. Deze markt is door zijn omvang (ca 100 kramen) en kwaliteit van de aangeboden handelswaar een begrip. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

28 augustus 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

29 augustus 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

4 september 2021

Deze grote antiek & brocantemarkt op de Dreef is gratis toegankelijk. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

4 september 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Kunst- en antiekmarkt (Dordrecht)

5 september 2021

Het kloppende hart van deze kunst- en antiekmarkt is het Nieuwkerksplein, waar zo’n 40 kramen met curiosa en antiek te vinden zijn. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

5 september 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

11 september 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

12 september 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

18 september 2021

Deze grote antiek & brocantemarkt op de Dreef is gratis toegankelijk. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

18 september 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

19 september 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

25 september 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boekenk. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

2 oktober 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boekenk. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

2 oktober 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Kunst- en antiekmarkt (Dordrecht)

3 oktober 2021

Het kloppende hart van deze kunst- en antiekmarkt is het Nieuwkerksplein, waar zo’n 40 kramen met curiosa en antiek te vinden zijn. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

9 oktober 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

16 oktober 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

23 oktober 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Verzamelaarsbeurs (Utrecht)

13-14 november 2021

De Verzamelaarsbeurs is al jaren favoriet van Monsieur Plusfours. Antiek, brocante, (een beetje) vintage kleding – het is moeilijk om hier niet iets te vinden. En voor platenliefhebbers is er de Platenbeurs. Lees verder

© Tekst en foto: Monsieur Plusfours 2021

DE LAATSTE ANTIEK- EN BROCANTE MARKTEN IN DE MAILBOX? MELD JE AAN VOOR ONZE GRATIS NIEUWSBRIEF

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'