Brocante shop-in-shop-concept De Zoete Inval heeft haar deuren heropend

In oktober 2021 moest De Zoete Inval in Zwijndrecht plaatsmaken voor appartementen. Maar sinds april dit jaar is dit adres voor fijne en betaalbare brocante als een feniks uit de as herrijzen. Liefhebbers kunnen nu terecht op het Oudeland in dezelfde stad. 

Monsieur Plusfours zag bij de opening van dit shop-in-shop-concept vertrouwde gezichten. ‘Wat hebben we dit gemist,’ zeiden zowel klanten als standhouders. Terecht. Wij ook! Met een kleine dertig sfeervol gedecoreerde stands is de 250 vierkante meter tellende winkelruimte optimaal ingericht. De nieuwe locatie mag dan minder groot zijn dan de vorige, het geheel oogt licht en warm, mede door de overal neergelegde vloerkleden. En ook nu doet De Zoete Inval haar naam eer aan. ‘Voor iedere bezoeker staat een kop koffie of thee klaar,’ vertelt eigenaresse Corrie Boom. Monsieur Plusfours hoopt dat dit concept voor langere tijd op deze locatie mag blijven, want dergelijke plekken met verschillende brocanteurs zijn een zeldzaamheid in Zuid-Holland.

Loods De Zoete Inval, Oudeland 90-92 in Zwijndrecht. Geopend: di t/m za van 10.00 tot 17.00 uur

Lees ook ons interview met eigenaresse Corrie Boom 

© Tekst en foto’s: Monsieur Plusfours 2022

MELD JE AAN VOOR ONZE GRATIS NIEUWSBRIEF!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacybeleid en ontvang je automatisch onze nieuwsbrief, net zolang totdat je je weer afmeldt.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'