Brocante shop-in-shop-concept De Zoete Inval heeft haar deuren heropend

De verhuizing van De Zoete Inval in Zwijndrecht naar het Oudeland was van korte duur. Sinds 30 juli 2022 is dit adres voor fijne en betaalbare brocante weer terug op zijn oude stek, voorlopig voor een half jaar. En heel fijn: hier vind je bijna 40 brocanteurs.

UPDATE: Helaas heeft De Zoete Inval haar locatie aan de Duivenvoorde 211B in Zwijndrecht weer moeten verlaten. Er wordt nu naarstig gezocht naar een nieuwe plek. Tips zijn welkom via dezoeteinvalbrocante@gmail.com.

Dit artikel is geüpdatet op 25 juli 2023

Dat was best een teleurstelling voor eigenaresse Corrie Boom. Eind oktober vorig jaar moest ze de grote ruimte aan de Duivenvoorde verlaten omdat er appartementen zouden worden gerealiseerd. Na een zoektocht vond ze een veel kleiner winkelpand in het Zwijndrechtse winkelcentrum aan het Oudeland. Maar sneller dan gedacht werd ook hier de huur opgezegd. Sinds vandaag is ze samen met collega-brocanteurs terug op haar oude stek: de Duivenvoorde. Met ruimte voor bijna 40 brocanteurs. Hoe fijn is dat!

En ook nu doet De Zoete Inval haar naam eer aan. ‘Voor iedere bezoeker staat een kop koffie of thee klaar,’ vertelt Corrie. Monsieur Plusfours hoopt dat dit concept langer dan een half jaar op deze locatie mag blijven, want dergelijke plekken met verschillende brocanteurs zijn een zeldzaamheid in Zuid-Holland.

Loods De Zoete Inval, Duivenvoorde 211B, Zwijndrecht. Geopend: di t/m za van 10.00 tot 17.00 uur

Lees ook ons interview met eigenaresse Corrie Boom 

© Tekst en foto’s: Monsieur Plusfours 2022

MELD JE AAN VOOR ONZE GRATIS NIEUWSBRIEF!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacybeleid en ontvang je automatisch onze nieuwsbrief, net zolang totdat je je weer afmeldt.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'