Vondst: Proustiaanse fauteuil

ROES vintage houdt van Franse meubels. Bijvoorbeeld in de nu überhippe rotanstijl. Maar ons hart gaat sneller kloppen bij een andere liefde van deze Noord-Hollandse vintagewinkel: de Napoléon III-stijl die in de jaren zestig van de vorige eeuw zo gewild was. ROES haalt uit Frankrijk steeds allerlei (betaalbare) pareltjes: banken en fauteuils bekleed met velours in fraaie kleuren. Zoals deze paarse armstoel, die je zo ziet staan in de slaapkamer van Franse schrijver Marcel Proust.

MELD JE AAN VOOR ONZE GRATIS NIEUWSBRIEF!

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacybeleid en ontvang je automatisch onze nieuwsbrief, net zolang totdat je je weer afmeldt.

 

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'