Maison Ladurée deelt haar recepten

Nu gasten tijdelijk niet kunnen aanschuiven, delen vele restaurants hun recepten via social media. Een ervan is chefkok Fabrice Rialland van Maison Ladurée.

Alle Franse filialen van Maison Ladurée-winkels hebben hun deuren gesloten. Macarons en andere zoete lekkernijen bestellen kan nog wel, maar dan online. En aanschuiven in een van de Salons de Thés voor een lunch? Helaas, ook de horecatak van deze luxe patisserie heeft de rolluiken naar beneden gedaan.

Maar Maison Ladurée heeft daar nu iets op gevonden. In instagramfilmpjes deelt chefkok Fabrice Rialland sinds kort zijn recepten. Vooralsnog heeft hij drie gerechten voor thuis gedeeld: avocado toast humus, madeleines à la farine de coco et 5 céréales en een omelette blanche.

Allez, à la cuisine!

© tekst: Monsieur Plusfours 2020; foto: Maison Ladurée

MELD JE AAN VOOR ONZE GRATIS NIEUWSBRIEF!

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'