Karin Luiten maakt Franse kookklassieker

Met De makkelijke Franse keuken heeft Karin Luiten een fijne klassieker gemaakt. 

Bekend met de Franse keuken? Dan is dit kookboek een feest der herkenning. Karin Luiten, aka Koken met Karin, presenteert hier haar makkelijk te bereiden favorieten. Met oude bekenden als paté de campagne, petit farcis (gevulde groenten) en pissaladière (uienpizza met ansjovis).

Religieuses

Maar ook de in Nederland minder bekende klassiekers kregen er een plaatsje. Denk aan morbiflette (ovenschoteltje met morbierkaas), oef en meurette (ei in rode wijnsaus), religieuses (chocosoezen) en petits gâteaux aux pralines roses (kleine roze taartjes). Dankzij de heldere uitleg en vele tips kunnen zowel beginners als gevorderden met de vele recepten aan de slag. 

Likkebaardende fotografie

Al bladerend door het boek wil je eigenlijk alles meteen maken. Met dank ook aan de likkebaardende fotografie. En tel daar nog eens de persoonlijke verhalen van Karin over haar favoriete vakantieland bij op en je waant in Frankrijk. Allez à la cuisine!

Karin Luiten, De makkelijke Franse keuken. Nieuw Amsterdam, 2019.  27,99

Bekijk ook de culinaire berichten op MonsieurPlusfours.nl

© tekst: Monsieur Plusfours 2019

MELD JE AAN VOOR DE GRATIS NIEUWSBRIEF!

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'