Vondst: kamerscherm

In een ruimte kan een kamerscherm wonderen doen. Je kunt er bijvoorbeeld een hoek wat ‘zachter’ – ronder – mee maken. Of iets lelijks achter verbergen. Of een intiem hoekje creëren. Dat lukt zeker met dit sierlijke Franse kamerscherm van Caatje Antiek & Brocante.

Het scherm heeft een mooi patina en sierlijke details. Ook heeft het een ideale hoogte: 139 cm, waardoor het niet beeldbepalend wordt in de ruimte. En dankzij de vier panelen is het scherm (in totaal 138 cm breed) op verschillende manieren neer te zetten. Vindt je het bloemendecor niet zo mooi? Het is makkelijk te vervangen.

Het kamerscherm van Caatje Antiek & Brocante kost 295 euro.

Update: het kamerscherm is inmiddels verkocht

© tekst: Monsieur Plusfours 2019; foto: Caatje Antiek & Brocante

Bekijk ook de andere trouvailles op MonsieurPlusfours.nl

MELD JE AAN VOOR DE GRATIS NIEUWSBRIEF!

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'