Dit zijn de antiek- en brocantemarkten voor 2022

Hier vind je een selectie uit het aanbod van antiek- en brocantemarkten in Nederland voor 2022. We vullen de agenda steeds aan! Check voor je bezoek altijd de site van de organisator, want een markt kan om allerlei redenen op het laatste moment worden afgelast. Monsieur Plusfours is niet aansprakelijk voor foute vermeldingen. Heb je tips? Plaats een berichtje in de comments.

Antiekmarkt Delft (Delft)

13 augustus 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder.

Brocantemarkt (Beekbergen)

13 en 14 augustus 2022

Vintage- en brocanteliefhebbers opgelet! In het weekend van 13 en 14 augustus is er in Beekbergen een grote brocante- en antiekmarkt. Op het terrein van het Ford Museum in Beekbergen staan topaanbieders uit binnen- en buitenland met kramen vol mooie spullen. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

14 augustus 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Goudse Montmartre (Gouda)

17 augustus 2022

Zo’n 140 kramen vind je op deze curiosa-, antiek-, brocante- & vintagemarkt in Gouda. Tot 31 augustus kun je hier elke week terecht. Lees verder.

Spakenburg’s Mont Martre (Spakenburg)

17 augustus 2022

Op de vintage- & curiosamarkt in Spakenburg staan zo’n 100 kramen opgesteld in het centrum en langs de terrassen op het Spuiplein. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft)

20 augustus 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder.

Brocante Parade Diepenheim (Diepenheim)

20 augustus 2022

De Brocante Parade Diepenheim is een niet te missen markt voor verzamelaars, brocanteurs, interieurontwerpers, stylisten en iedereen die blij wordt van unieke vondsten. Lees verder.

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

20 augustus 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

21 augustus 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Curiosafair Kasteeltuin Wijchen (Wijchen)

21 augustus 2022

De Curiosafair heeft een groot aanbod: Er staan ongeveer 130 kramen op de markt. Traditiegetrouw worden de kramen bezet door deelnemers die het verzamelen van curiosa en brocante als hobby hebben. Er is voor iedereen wat wils: brocante, antiek en oude leuke snuisterijen en hebbedingetjes. Lees verder.

Goudse Montmartre (Gouda)

24 augustus 2022

Zo’n 140 kramen vind je op deze curiosa-, antiek-, brocante- & vintagemarkt in Gouda. Tot 31 augustus kun je hier elke week terecht. Lees verder.

Amsterdam Amstelveld markt (Amsterdam)

26 augustus 2022

De laatste editie van de grootste curiosa-, antiek-, brocante- & vintagemarkt van Amsterdam op het Amstelveld dit jaar. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft)

27 augustus 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

28 augustus 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Montmartre markt (Doesburg) AFGELAST

28 augustus 2022

Voor het zesde jaar vindt t/m oktober weer een maandelijkse sfeervolle Montmartre markt plaats in de historische Hanzestad Doesburg. Hier vind je kramen met Frans gerelateerde producten, maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. De Franse musette muziek ontbreekt niet. Lees verder.

Brocantemarkt (Zutphen) 

28 augustus 2022

Het sfeervolle historische centrum van Zutphen is deze dag weer de plek waar je voor de tiende keer de Brocantemarkt Zutphen kunt vinden. Ruim 85 standhouders uit het hele land zijn aanwezig. Lees verder.

Brocantemarkt (Venlo) 

28 augustus 2022

Op het Flujasplein bij C&A, de Kleine Beekstraat en het Domincanenplein staan ruim 40 kramen met de mooiste brocante, vintage, antieke, landelijke en industriële items. Deze maandelijkse brocantemarkt is t/m november. Lees verder.

Goudse Montmartre (Gouda)

31 augustus 2022

Zo’n 140 kramen vind je op deze curiosa-, antiek-, brocante- & vintagemarkt in Gouda. Tot 31 augustus kun je hier elke week terecht. Lees verder.

Curiosamarkt Eemplein (Amersfoort)

3 september 2022

De antiek- en curiosamarkt op het Eemplein trekt vele handelaren. Hier vindt  oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, tuindecoraties en andere sfeervolle artikelen van vroeger. Lees verder.

Brocantemarkt (Heusden)

3 september 2022

Op de brocantemarkt in het middeleeuwse vestingstadje Heusden-Vesting waan je je direct in Franse sferen. Meer dan vijftig top brocanteurs tonen er hun meest bijzondere vondsten uit Nederland, Frankrijk en België. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft)

3 september 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder.

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

3 september 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

La Grande Zomerbrocante (Deventer) 

4 september 2022

De laatste Grande Zomerbrocante van 2022. Lees verder.

Antiek- en curiosamarkt (Dordrecht)

4 september 2022

Het kloppende hart van de markt is het Nieuwkerksplein met de antieke Nieuwkerk, waar je zo’n 40 kramen vindt, aangevuld met een cateraar, terras en een podium waarop voor alle markten een passend stukje muziek wordt ingepland. Lees verder.
Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

4 september 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Brocantezondag (Middelburg)

4 september 2022

Van 12-17 uur is er een brocantemarkt op de Markt. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft)

10 september 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder.

Landgoedfair op Kasteel VaesHartelt (Weert)

10 en 11 september 2022

Buitenplaats VaesHartelt is een beleving voor jong en oud en een ontmoetingsplek in het zuiden van Limburg. Twee dagen lang vind je hier een ruim aanbod aan brocante, oude schatten en vondsten uit onder andere Frankrijk en België, landelijke woonaccessoires, lifestyle, delicatessen, gezellige terrasjes en live muziek. Lees verder.
Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

11 september 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Montmartre Markt op Kasteel Rosendael (Rozendaal) AFGELAST

11 september 2022

Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen en ga op een sfeervol terras zitten om te luisteren naar heerlijke Franse Chansons et Musette. De kramen bieden een breed aanbod met Frans gerelateerde producten, antiek, veel brocante, kunst, curiosa, boeken en lekkernijen. Lees verder.

Curiosa op landgoed Zonnestraal (Hilversum)

12 september 2022

Landgoed Zonnestraal is weer het decor voor een grootse curiosa-, brocante- en vintagemarkt. Lees verder.

Klein Frankrijk (Mijnsherenland)

17 september 2022

‘Klein Frankrijk’  is een Franse brocantemarkt waar de kooplui & particulieren naast brocante en antiek ook hun zolderschatten, kleinmeubelen, vintage artikelen en streekproducten aanbieden. Plus alle snuisterijen die je op zo’n typische Franse markt tegen kunt komen. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft) 

17 september 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder.

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

17 september 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Curiosamarkt (Amstelveen) 

18 september 2022

Op de Rembrandtweg in het stadshart van Amstelveen vindt weer een curiosamarkt plaats. De markt biedt een gevarieerd aanbod aan antiek, brocante, curiosa en verzamelobjecten. Lees verder.

Vroolijke brocantemarkt (Brummen) 

18 september 2022

Na de zeer succesvolle Vroolijke Brocante markten van afgelopen jaren, organiseert de Vroolijke Frans op zondag 18 september, in de tuin van uitspanning De Vrolijke Frans in het schilderachtige buurtschap Broek, gelegen tussen Eerbeek en Brummen, een exclusieve brocante en antiek markt. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

18 september 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft)

24 september 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder.

Brocantemarkt (Venlo) 

25 september 2022

Op het Flujasplein bij C&A, de Kleine Beekstraat en het Domincanenplein staan ruim 40 kramen met de mooiste brocante, vintage, antieke, landelijke en industriële items. Deze maandelijkse brocantemarkt is t/m november. Lees verder.

Brocantemarkt (Heusden)

1 oktober 2022

Op de brocantemarkt in het middeleeuwse vestingstadje Heusden-Vesting waan je je direct in Franse sferen. Meer dan vijftig top brocanteurs tonen er hun meest bijzondere vondsten uit Nederland, Frankrijk en België. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft)

1 oktober 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder.

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

1 oktober 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Antiek- en curiosamarkt (Dordrecht)

2 oktober 2022

Het kloppende hart van de markt is het Nieuwkerksplein met de antieke Nieuwkerk, waar je zo’n 40 kramen vindt, aangevuld met een cateraar, terras en een podium waarop voor alle markten een passend stukje muziek wordt ingepland. Lees verder.
Brocantezondag (Middelburg)

2 oktober 2022

Van 12-17 uur is er een brocantemarkt op de Markt. Lees verder.

Rikketik (Houten) 

2 oktober 2022

Rikketik is volgens eigen zeggen de grootste vintage horloge-, klokken- en uurwerkenbeurs van Europa. Hier vind je onder andere vintage polshorloges, zakhorloges, klokken, uurwerken, wekkers, onderdelen, accessoires, boeken, bandjes, gereedschappen en alles wat met uurwerken te maken heeft op de honderden stands die aanwezig zijn. Standhouders komen vanuit Europa en ver daarbuiten. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft) 

8 oktober 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft)

15 oktober 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder.

Brocantemarkt (Maasbree) 

16 oktober 2022

TheJo’s Tijdloos en Van Catoo organiseren, in samenwerking met café De Pool, weer een brocante tuinfair in de tuin, parkeerplaats en de straat ter hoogte van Dorpstraat 67 in Maasbree. Ruim 30 kramen met de mooiste brocante, vintage en antiek. Bovendien zijn de winkels van Van Catoo en TheJo’s Tijdloos dan ook geopend. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft) 

22 oktober 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder.

Montmartre markt (Doesburg) AFGELAST

30 oktober 2022

Voor het zesde jaar vindt t/m oktober weer een maandelijkse sfeervolle Montmartre markt plaats in de historische Hanzestad Doesburg. Hier vind je kramen met Frans gerelateerde producten, maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. De Franse musette muziek ontbreekt niet. Lees verder.

Brocantemarkt (Heusden)

5 november 2022

Op de brocantemarkt in het middeleeuwse vestingstadje Heusden-Vesting waan je je direct in Franse sferen. Meer dan vijftig top brocanteurs tonen er hun meest bijzondere vondsten uit Nederland, Frankrijk en België. Lees verder

Chateau Noël (Hoensbroek) 

27 november 2022

Chateau Noël is een kerstevent in Kasteel Hoensbroek. Een select aantal brocanteurs presenteren hun mooiste spullen in een sfeervolle ambiance in de aanloop naar kerst. Lees verder.

Brocantemarkt (Venlo) 

27 november 2022

Op het Flujasplein bij C&A, de Kleine Beekstraat en het Domincanenplein staan ruim 40 kramen met de mooiste brocante, vintage, antieke, landelijke en industriële items. Deze maandelijkse brocantemarkt is t/m november. Lees verder.

Brocantemarkt (Heusden)

3 december 2022

Op de brocantemarkt in het middeleeuwse vestingstadje Heusden-Vesting waan je je direct in Franse sferen. Meer dan vijftig top brocanteurs tonen er hun meest bijzondere vondsten uit Nederland, Frankrijk en België. Lees verder.

© Tekst en foto: Monsieur Plusfours 2022

DE LAATSTE ANTIEK- EN BROCANTE MARKTEN IN DE MAILBOX? MELD JE AAN VOOR ONZE GRATIS NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacybeleid en ontvang je automatisch onze nieuwsbrief, net zolang totdat je je weer afmeldt.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'