Dit zijn de antiek- en brocantemarkten voor 2022

Hier vind je een selectie uit het aanbod van antiek- en brocantemarkten in Nederland voor 2022. We vullen de agenda steeds aan! Check voor je bezoek altijd de site van de organisator, want een markt kan om allerlei redenen op het laatste moment worden afgelast. Monsieur Plusfours is niet aansprakelijk voor foute vermeldingen. Heb je tips? Plaats een berichtje in de comments.

Brocantemarkt (Heusden)

3 december 2022

Op de brocantemarkt in het middeleeuwse vestingstadje Heusden-Vesting waan je je direct in Franse sferen. Meer dan vijftig top brocanteurs tonen er hun meest bijzondere vondsten uit Nederland, Frankrijk en België. Lees verder.

Kerstmis op Kasteel Spelderholt (Beekbergen)

3 en 4 december 2022

In de prachtige zalen van Kasteel Spelderholt vind je een ruim aanbod aan brocante, vintage, kerstartikelen, enzovoort. Ook het voorterrein van Kasteel Spelderholt wordt sfeervol ingericht met catering, vuurkorven en nog diverse standhouders met kerst gerelateerde artikelen. Lees verder.

© Tekst en foto: Monsieur Plusfours 2022

DE LAATSTE ANTIEK- EN BROCANTE MARKTEN IN DE MAILBOX? MELD JE AAN VOOR ONZE GRATIS NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacybeleid en ontvang je automatisch onze nieuwsbrief, net zolang totdat je je weer afmeldt.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'