Dit zijn de antiek- en brocantemarkten voor 2022

Hier vind je een selectie uit het aanbod van antiek- en brocantemarkten in Nederland voor 2022. We vullen de agenda steeds aan! Check voor je bezoek altijd de site van de organisator, want een markt kan vanwege corona of weersomstandigheden op het laatste moment nog worden afgelast. Monsieur Plusfours is niet aansprakelijk voor foute vermeldingen. Heb je tips? Plaats een berichtje in de comments.

Brocante d'Hiver op Kasteel Geldrop (Geldrop) GEANNULEERD

29-30 januari 2022

Op Landgoed Kasteel Geldrop bevinden zich prachtige plekjes, zoals het sprookjesachtige kasteel, de sfeervolle kasteelhoeve en de Engelse idyllische landschapstuin. Ruim 25 brocanteurs tonen hier hun mooiste schatten en vondsten. Lees verder.

Emaillebeurs (Voorthuizen)

5 maart 2022

De Emaillebeurs Midden Nederland is al vele jaren een begrip in verzamelend Nederland. Standhouders bieden een gevarieerd aanbod van antiek keukenemaille. De beurs vindt van 9-13 uur plaats in Ontmoetingscentrum De Eng (Rochetstraat 2). Inlichtingen: 06-54757221.

Brocante Liefde op Landgoed Huize Bergen (Vught)

12-13 maart 2022

Brocante op dit prachtige landgoed in het Brabantse Vught. Lees verder.

Curiosa – Vintage & Brocante (Houten)

27 maart 2022

Je vindt hier werkelijk alles wat je kunt verzamelen, of waarmee je je huis mee kan inrichten. Lees verder.

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

16 april 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

'Brocante Village' op De Olmenhorst (Nieuw-Vennep)

9-10 april 2022

De boomgaard in voor Brocante Village op Landgoed De Olmenhorst in Nieuw Vennep. Lees verder.

Verzamelaarsbeurs (Utrecht)

9-10 april 2022

De Verzamelaarsbeurs is al jaren favoriet van Monsieur Plusfours. Antiek, brocante, (een beetje) vintage kleding – het is moeilijk om hier niet iets te vinden. En voor platenliefhebbers is er de Platenbeurs. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

1 mei 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

8 mei 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

14 mei 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Brocante op Kasteel Doornenburg (Doornenburg)

14-15 mei 2022

Brocante op een echt middeleeuws kasteel. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

15 mei 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

21 mei 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

22 mei 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

29 mei 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

4 juni 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

5 juni 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

12 juni 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

18 juni 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

19 juni 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

26 juni 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

3 juli 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Antiek- en Curiosamarkt (Apeldoorn)

7 juli 2022

Een favoriet van Monsieur Plusfours: de jaarlijkse, grote Antiek- en Curiosamarkt op het Marktplein in Apeldoorn. Met handelaren uit Nederland, België en Duitsland. Ook op 21 juli en 4 augustus. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

10 juli 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

12 juli 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

16 juli 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

17 juli 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Antiek- en Curiosamarkt (Apeldoorn)

21 juli 2022

Een favoriet van Monsieur Plusfours: de jaarlijkse, grote Antiek- en Curiosamarkt op het Marktplein in Apeldoorn. Met handelaren uit Nederland, België en Duitsland. Ook op 4 augustus. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

24 juli 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

31 juli 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Antiek- en Curiosamarkt (Apeldoorn)

4 augustus 2022

Een favoriet van Monsieur Plusfours: de jaarlijkse, grote Antiek- en Curiosamarkt op het Marktplein in Apeldoorn. Met handelaren uit Nederland, België en Duitsland.  De laatste editie van 2022s. Lees verder.

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

6 augustus 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

20 augustus 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

3 september 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

17 september 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

1 oktober 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

© Tekst en foto: Monsieur Plusfours 2022

DE LAATSTE ANTIEK- EN BROCANTE MARKTEN IN DE MAILBOX? MELD JE AAN VOOR ONZE GRATIS NIEUWSBRIEF

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'