Dit zijn de antiek- en brocantemarkten voor 2022

Hier vind je een selectie uit het aanbod van antiek- en brocantemarkten in Nederland voor 2022. We vullen de agenda steeds aan! Check voor je bezoek altijd de site van de organisator, want een markt kan om allerlei redenen op het laatste moment worden afgelast. Monsieur Plusfours is niet aansprakelijk voor foute vermeldingen. Heb je tips? Plaats een berichtje in de comments.

Brocantemarkt (Woudrichem)
28 mei 2022
Ruim 40 brocanteurs strijken neer in dit lieflijke stadje met zijn oude haven, sfeervolle straatjes en gezellige terrasjes. Lees verder
Antiekmarkt Delft (Delft)

28 mei 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag van 23 oktober. Lees verder

Popup vintage & brocantemarkt (Amsterdam)

28 en 29 mei 2022
In een oud schoolgebouw in Amsterdam, Weesperzijdebuurt, vind je dit weekend Franse vintage en brocante spullen zoals borden, glazen, bestek, tafelkleden, (film)posters, schilderijen, kleding, lampen en andere curiosa van Le Temps Perdu Brocante.Lees verder

Haagse Montmartre (Den Haag)

28 en 29 mei 2022

Met kraamhouders uit binnen- en buitenland en de ruim honderdvijftig stands is het een gezellige drukte onder de statige bomen op het Lange Voorhout. Het programma wordt opgeluisterd door een aantal karikaturisten, een wedstrijd, een schildersterras en Franse muziek. Lees verder.

Montmartre markt (Doesburg) 

29 mei 2022

Voor het zesde jaar vindt t/m oktober weer een maandelijkse sfeervolle Montmartre markt plaats in de historische Hanzestad Doesburg. Hier vind je kramen met Frans gerelateerde producten, maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. De Franse musette muziek ontbreekt niet. Lees verder

Curiosamarkt (Amstelveen) 

29 mei 2022

Op de Rembrandtweg in het stadshart van Amstelveen vindt op zondag 29 mei, 24 juli en 18 september weer een curiosamarkt plaats. De markt biedt een gevarieerd aanbod aan antiek, brocante, curiosa en verzamelobjecten. Lees verder

Brocantemarkt (Venlo) 

29 mei 2022

Op het Flujasplein bij C&A, de Kleine Beekstraat en het Domincanenplein staan ruim 40 kramen met de mooiste brocante, vintage, antieke, landelijke en industriële items. Deze maandelijkse brocantemarkt is t/m november. Lees verder


Brocante TuinFair Slot Zeist (Zeist)

29 mei 2022

Slot Zeist is het decor van een bropantemarkt met zo’n 80 stands. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft)

4 juni 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Brocantemarkt (Heusden)

4 juni 2022

Op de brocantemarkt in het middeleeuwse vestingstadje Heusden-Vesting waan je je direct in Franse sferen. Meer dan vijftig top brocanteurs tonen er hun meest bijzondere vondsten uit Nederland, Frankrijk en België. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

4 juni 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Mary's Markt op Paleis Het Loo (Apeldoorn)

4-6 juni 2022

Zoals vanouds is de brocantemarkt weer terug op het Stallenplein, waar ca. 40 brocanteurs je zullen verrassen met de mooiste schatten en vondsten uit vroegere tijden.3 dagen brocante, workshops over bloemen en planten, vertelpodia, muziek en veel gezelligheid. Lees verder.
Brocantezondag (Middelburg) 

5 juni 2022

Van 12-17 uur is er een brocantemarkt op het Koorkerkplein. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

5 juni 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Waluw Vintage markt (Rotterdam)

6 juni 2022

De Waluw Market, de trekpleister voor liefhebbers van mooie spullen en fashion, slaat op maandag 6 juni haar stands op in een van de bijzonderste gebouwen van Rotterdam: de Doelen. Behalve vintage vind je hier ook brocante. Lees verder.

Tour de Brocante (Wolfheze)

10 en 11 juni 2022

Kwekerij/tuin De Boschhoeve en De Engelse Serre organiseren een Franse brocantemarkt: het plein staat vol kramen met brocante, antiek en curiosa met een zeer gevarieerd aanbod. Van bloemenvazen en kannen, glaswerk, oud serviesgoed en schilderijtjes tot nostalgische voorwerpen uit grootmoederstijd. De vaste planten op de kwekerij zijn opnieuw aangevuld en er zijn nog bijzondere groenteplanten en verse kruiden te koop. In de pluktuin en bij de moederplanten kunnen de eerste zomerboeketjes geplukt worden. Lees verder

Antiekmarkt Delft (Delft)

11 juni 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

12 juni 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Brocante Fair (Didam)

12 juni 2022

Coco’s Brocante organiseert in de markthal in Didam een een brocantefair. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft)

18 juni 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

18 juni 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.


Rikketik (Houten) 

19 juni 2022

Rikketik is volgens eigen zeggen de grootste vintage horloge-, klokken- en uurwerkenbeurs van Europa. Hier vind je onder andere vintage polshorloges, zakhorloges, klokken, uurwerken, wekkers, onderdelen, accessoires, boeken, bandjes, gereedschappen en alles wat met uurwerken te maken heeft op de honderden stands die aanwezig zijn. Standhouders komen vanuit Europa en ver daarbuiten. Lees verder

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

19 juni 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Landgoedfair Het Witte Kasteel (Loon op Zand)

19 juni 2022

Binnen de poorten van Het Witte Kasteel vindt de eerste editie gehouden van de Landgoedfair Het Witte Kasteel. Bezoekers kunnen al het goede van lokale en regionale exposanten beleven, proeven en ervaren. Met natuurlijke producten, brocante en muziek. Lees verder.

Brocantemarkt (Leveroy)

19 juni 2022

Bij Tieskes aan de Bergenweg 5 organiseert een markt met 25 brocanteurs. Lees verder.


Amsterdam Amstelveld markt (Amsterdam)

24 juni 2022

De grootste curiosa-, antiek-, brocante- & vintagemarkt van Amsterdam op het Amstelveld is weer! Ook op de laatste vrijdag van de maand in juli en augustus. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft)

25 juni 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Curiosa op landgoed Zonnestraal (Hilversum)

26 juni 2022

Landgoed Zonnestraal is weer het decor voor een grootse curiosa-, brocante- en vintagemarkt. Lees verder.

Montmartre markt (Doesburg) 

26 juni 2022

Voor het zesde jaar vindt t/m oktober weer een maandelijkse sfeervolle Montmartre markt plaats in de historische Hanzestad Doesburg. Hier vind je kramen met Frans gerelateerde producten, maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. De Franse musette muziek ontbreekt niet. Lees verder

Brocantemarkt (Venlo) 

26 juni 2022

Op het Flujasplein bij C&A, de Kleine Beekstraat en het Domincanenplein staan ruim 40 kramen met de mooiste brocante, vintage, antieke, landelijke en industriële items. Deze maandelijkse brocantemarkt is t/m november. Lees verder

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

26 juni 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Broantemarkt op Landgoed Zonnestraal (Hilversum)

26 juni 2022

Je voelt je ‘terug in de tijd’ gaan door de oude serviezen, het nostalgisch speelgoed, klokken, tuindecoraties, antiquarische boeken, langspeelplaten en andere sfeervolle artikelen en objecten van vroeger. Lees verder.

Montmartre markt (Doesburg) 

26 juni 2022

Voor het zesde jaar vindt t/m oktober weer een maandelijkse sfeervolle Montmartre markt plaats in de historische Hanzestad Doesburg. Hier vind je kramen met Frans gerelateerde producten, maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. De Franse musette muziek ontbreekt niet. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

2 juli 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Brocantemarkt (Heusden)

2 juli 2022

Op de brocantemarkt in het middeleeuwse vestingstadje Heusden-Vesting waan je je direct in Franse sferen. Meer dan vijftig top brocanteurs tonen er hun meest bijzondere vondsten uit Nederland, Frankrijk en België. Lees verder

Antiekmarkt Delft (Delft)

2 juli 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Brocante am Kloster Graefenthal (Goch, net over de grens bij Nijmegen)

2-3 juli 2022

Ruim 30 brocanteurs, met de mooiste schatten en vondsten, maken van deze landelijke, historische locatie een brocantefair. Lees verder
Brocante bij de Hertjes (Hulsberg)

3 juli 2022

Mother & Daughter, brocante organiseert voor de vijfde keer de brocantefair ‘Brocante bij de Hertjes. Een mooie selectie van brocanteurs uit heel Nederland zullen deze dag de mooiste brocante spullen meenemen. Lees verder.
Brocantezondag (Middelburg)

3 juli 2022

Van 12-17 uur is er een brocantemarkt op het Koorkerkplein. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

3 juli 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Brocantezondag (Middelburg)

3 juli 2022

Van 12-17 uur is er een brocantemarkt op de Markt. Lees verder.

Antiek- en Curiosamarkt (Apeldoorn)

7 juli 2022

Een favoriet van Monsieur Plusfours: de jaarlijkse, grote Antiek- en Curiosamarkt op het Marktplein in Apeldoorn. Met handelaren uit Nederland, België en Duitsland. Ook op 21 juli en 4 augustus. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft)

9 juli 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Vive la France (Hummelo) 

9-10 juli 2022

De extra aandacht die de exposanten op de brocantefair van Vive la France besteden aan de uitstalling van antiek en brocante, draagt bij aan de bijzondere sfeer die de bezoekers ervaren. Tel daarbij dat de Fair plaats heeft in de straatjes met karakteristieke bebouwing rond de Dorpskerk en het is meteen duidelijk waarom vele brocante-liefhebbers Hummelo in de agenda hebben staan. Lees verder

Montmartre Markt op Kasteel Cannenburch (Vaassen)

10 juli 2022

Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen en ga op een sfeervol terras zitten om te luisteren naar heerlijke Franse Chansons et Musette. De kramen bieden een breed aanbod met Frans gerelateerde producten, antiek, veel brocante, kunst, curiosa, boeken en lekkernijen. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

10 juli 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Curiosamarkt Eemplein (Amersfoort)

16 juli 2022

De antiek- en curiosamarkt op het Eemplein trekt vele handelaren. Hier vindt  oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, tuindecoraties en andere sfeervolle artikelen van vroeger. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

16 juli 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft)

16 juli 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

16 juli 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Montmartre Markt bij Huis Verwolde (Laren)

17 juli 2022

Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen en ga op een sfeervol terras zitten om te luisteren naar heerlijke Franse Chansons et Musette. De kramen bieden een breed aanbod met Frans gerelateerde producten, antiek, veel brocante, kunst, curiosa, boeken en lekkernijen. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

17 juli 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Antiek- en Curiosamarkt (Apeldoorn)

21 juli 2022

Een favoriet van Monsieur Plusfours: de jaarlijkse, grote Antiek- en Curiosamarkt op het Marktplein in Apeldoorn. Met handelaren uit Nederland, België en Duitsland. Ook op 4 augustus. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft)

23 juli 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag van 10 april tm 23 oktober. Lees verder

Curiosamarkt (Amstelveen) 

24 juli 2022

Op de Rembrandtweg in het stadshart van Amstelveen vindt weer een curiosamarkt plaats. De markt biedt een gevarieerd aanbod aan antiek, brocante, curiosa en verzamelobjecten. Lees verder

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

24 juli 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Amsterdam Amstelveld markt (Amsterdam)

29 juli 2022

De grootste curiosa-, antiek-, brocante- & vintagemarkt van Amsterdam op het Amstelveld is weer! Ook op de laatste vrijdag van de maand in augustus. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft)

30 juli 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Montmartre markt (Doesburg) 

31 juli 2022

Voor het zesde jaar vindt t/m oktober weer een maandelijkse sfeervolle Montmartre markt plaats in de historische Hanzestad Doesburg. Hier vind je kramen met Frans gerelateerde producten, maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. De Franse musette muziek ontbreekt niet. Lees verder

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

31 juli 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Brocantemarkt (Venlo) 

31 juli 2022

Op het Flujasplein bij C&A, de Kleine Beekstraat en het Domincanenplein staan ruim 40 kramen met de mooiste brocante, vintage, antieke, landelijke en industriële items. Deze maandelijkse brocantemarkt is t/m november. Lees verder

Antiek- en Curiosamarkt (Apeldoorn)

4 augustus 2022

Een favoriet van Monsieur Plusfours: de jaarlijkse, grote Antiek- en Curiosamarkt op het Marktplein in Apeldoorn. Met handelaren uit Nederland, België en Duitsland. De laatste editie van 2022s. Lees verder.

Brocantemarkt (Heusden)

6 augustus 2022

Op de brocantemarkt in het middeleeuwse vestingstadje Heusden-Vesting waan je je direct in Franse sferen. Meer dan vijftig top brocanteurs tonen er hun meest bijzondere vondsten uit Nederland, Frankrijk en België. Lees verder

Antiekmarkt Delft (Delft)

6 augustus 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

6 augustus 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

7 augustus 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Brocantezondag (Middelburg)

7  augustus 2022

Van 12-17 uur is er een brocantemarkt op de Markt. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft)

13 augustus 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

14 augustus 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Curiosamarkt (Amstelveen) 

16 september 2022

Op de Rembrandtweg in het stadshart van Amstelveen vindt weer een curiosamarkt plaats. De markt biedt een gevarieerd aanbod aan antiek, brocante, curiosa en verzamelobjecten. Lees verder

Antiekmarkt Delft (Delft)

20 augustus 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Brocante Parade Diepenheim (Diepenheim)

20 augustus 2022

De Brocante Parade Diepenheim is een niet te missen markt voor verzamelaars, brocanteurs, interieurontwerpers, stylisten en iedereen die blij wordt van unieke vondsten. Lees verder.

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

20 augustus 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

21 augustus 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Amsterdam Amstelveld markt (Amsterdam)

26 augustus 2022

De laatste editie van de grootste curiosa-, antiek-, brocante- & vintagemarkt van Amsterdam op het Amstelveld dit jaar. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft)

27 augustus 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

28 augustus 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Montmartre markt (Doesburg) 

28 augustus 2022

Voor het zesde jaar vindt t/m oktober weer een maandelijkse sfeervolle Montmartre markt plaats in de historische Hanzestad Doesburg. Hier vind je kramen met Frans gerelateerde producten, maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. De Franse musette muziek ontbreekt niet. Lees verder

Brocantemarkt (Zutphen) 

28 augustus 2022

Het sfeervolle historische centrum van Zutphen is deze dag weer de plek waar je voor de tiende keer de Brocantemarkt Zutphen kunt vinden. Ruim 85 standhouders uit het hele land zijn aanwezig. Lees verder

Brocantemarkt (Venlo) 

28 augustus 2022

Op het Flujasplein bij C&A, de Kleine Beekstraat en het Domincanenplein staan ruim 40 kramen met de mooiste brocante, vintage, antieke, landelijke en industriële items. Deze maandelijkse brocantemarkt is t/m november. Lees verder

Curiosamarkt Eemplein (Amersfoort)

3 september 2022

De antiek- en curiosamarkt op het Eemplein trekt vele handelaren. Hier vindt  oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, tuindecoraties en andere sfeervolle artikelen van vroeger. Lees verder

Brocantemarkt (Heusden)

3 september 2022

Op de brocantemarkt in het middeleeuwse vestingstadje Heusden-Vesting waan je je direct in Franse sferen. Meer dan vijftig top brocanteurs tonen er hun meest bijzondere vondsten uit Nederland, Frankrijk en België. Lees verder

Antiekmarkt Delft (Delft)

3 september 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

3 september 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

4 september 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Brocantezondag (Middelburg)

4 september 2022

Van 12-17 uur is er een brocantemarkt op de Markt. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft)

10 september 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

11 september 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Montmartre Markt op Kasteel Rosendael (Rozendaal)

11 september 2022

Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen en ga op een sfeervol terras zitten om te luisteren naar heerlijke Franse Chansons et Musette. De kramen bieden een breed aanbod met Frans gerelateerde producten, antiek, veel brocante, kunst, curiosa, boeken en lekkernijen. Lees verder.

Curiosa op landgoed Zonnestraal (Hilversum)

12 september 2022

Landgoed Zonnestraal is weer het decor voor een grootse curiosa-, brocante- en vintagemarkt. Lees verder.

Klein Frankrijk (Mijnsherenland)

17 september 2022

‘Klein Frankrijk’  is een Franse brocantemarkt waar de kooplui & particulieren naast brocante en antiek ook hun zolderschatten, kleinmeubelen, vintage artikelen en streekproducten aanbieden. Plus alle snuisterijen die je op zo’n typische Franse markt tegen kunt komen. Lees verder

Antiekmarkt Delft (Delft) 

17 september 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

17 september 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Haagse Antiek- en Boekenmarkt (Den Haag)

18 september 2022

Een fijn tijdverdrijf voor de zondagochtend is de Haagse Antiek- en Boekenmarkt. Een plek voor liefhebbers van antiek, curiosa, oude prenten en boeken, schilderijen en kunstobjecten. En daarna een koffie met appeltaart op het Franse terras. Lees verder.

Antiekmarkt Delft (Delft)

24 september 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Brocantemarkt (Venlo) 

25 september 2022

Op het Flujasplein bij C&A, de Kleine Beekstraat en het Domincanenplein staan ruim 40 kramen met de mooiste brocante, vintage, antieke, landelijke en industriële items. Deze maandelijkse brocantemarkt is t/m november. Lees verder

Brocantemarkt (Heusden)

1 oktober 2022

Op de brocantemarkt in het middeleeuwse vestingstadje Heusden-Vesting waan je je direct in Franse sferen. Meer dan vijftig top brocanteurs tonen er hun meest bijzondere vondsten uit Nederland, Frankrijk en België. Lees verder

Antiekmarkt Delft (Delft)

1 oktober 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

1 oktober 2022

Een fijne, grote brocante- en antiekmarkt op de Dreef. Lees verder.

Brocantezondag (Middelburg)

2 oktober 2022

Van 12-17 uur is er een brocantemarkt op de Markt. Lees verder.

Rikketik (Houten) 

2 oktober 2022

Rikketik is volgens eigen zeggen de grootste vintage horloge-, klokken- en uurwerkenbeurs van Europa. Hier vind je onder andere vintage polshorloges, zakhorloges, klokken, uurwerken, wekkers, onderdelen, accessoires, boeken, bandjes, gereedschappen en alles wat met uurwerken te maken heeft op de honderden stands die aanwezig zijn. Standhouders komen vanuit Europa en ver daarbuiten. Lees verder

Antiekmarkt Delft (Delft) 

8 oktober 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Antiekmarkt Delft (Delft)

15 oktober 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Brocantemarkt (Maasbree) 

16 oktober 2022

TheJo’s Tijdloos en Van Catoo organiseren, in samenwerking met café De Pool, weer een brocante tuinfair in de tuin, parkeerplaats en de straat ter hoogte van Dorpstraat 67 in Maasbree. Ruim 30 kramen met de mooiste brocante, vintage en antiek. Bovendien zijn de winkels van Van Catoo en TheJo’s Tijdloos dan ook geopend. Lees verder

Antiekmarkt Delft (Delft) 

22 oktober 2022

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderd kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. De markt is elke zaterdag tm 23 oktober. Lees verder

Montmartre markt (Doesburg) 

30 oktober 2022

Voor het zesde jaar vindt t/m oktober weer een maandelijkse sfeervolle Montmartre markt plaats in de historische Hanzestad Doesburg. Hier vind je kramen met Frans gerelateerde producten, maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. De Franse musette muziek ontbreekt niet. Lees verder

Brocantemarkt (Heusden)

5 november 2022

Op de brocantemarkt in het middeleeuwse vestingstadje Heusden-Vesting waan je je direct in Franse sferen. Meer dan vijftig top brocanteurs tonen er hun meest bijzondere vondsten uit Nederland, Frankrijk en België. Lees verder

Chateau Noël (Hoensbroek) 

27 november 2022

Chateau Noël is een kerstevent in Kasteel Hoensbroek. Een select aantal brocanteurs presenteren hun mooiste spullen in een sfeervolle ambiance in de aanloop naar kerst. Lees verder

Brocantemarkt (Venlo) 

27 november 2022

Op het Flujasplein bij C&A, de Kleine Beekstraat en het Domincanenplein staan ruim 40 kramen met de mooiste brocante, vintage, antieke, landelijke en industriële items. Deze maandelijkse brocantemarkt is t/m november. Lees verder

Brocantemarkt (Heusden)

3 december 2022

Op de brocantemarkt in het middeleeuwse vestingstadje Heusden-Vesting waan je je direct in Franse sferen. Meer dan vijftig top brocanteurs tonen er hun meest bijzondere vondsten uit Nederland, Frankrijk en België. Lees verder

© Tekst en foto: Monsieur Plusfours 2022

DE LAATSTE ANTIEK- EN BROCANTE MARKTEN IN DE MAILBOX? MELD JE AAN VOOR ONZE GRATIS NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven ga je akkoord met ons privacybeleid en ontvang je automatisch onze nieuwsbrief, net zolang totdat je je weer afmeldt.

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'