Dit zijn de antiek- en brocantemarkten voor 2021

Hier vind je een selectie uit het aanbod van antiek- en brocantemarkten in Nederland. Steeds meer markten mogen weer ‘hun deuren openen’, zoals de Haagse, Haarlemse, Heusdense, Goudse en – hoera! – de Apeldoornse antiekmarkt. Helaas is de antiekmarkt in Dordrecht voor heel 2021 afgelast. Check voor je bezoek altijd de site van de organisator, want een markt kan om coronaredenen alsnog afgelast worden. Monsieur Plusfours is niet aansprakelijk voor foute vermeldingen. Heb je tips? Mail ze naar info@monsieurplusfours.nl


Curiosamarkt Putten (Putten)

27 juli 2021

Tijdens de zomermaanden vindt op dinsdag 27 juli, 10 + 24 augustus 2021, de traditionele antiek- en curiosamarkt plaats. Deze markt is door zijn omvang (ca 100 kramen) en kwaliteit van de aangeboden handelswaar een begrip. Lees verder

Gouda Curiosa (Gouda)

28 juli 2021

Op de prachtige oude markt vindt elke woensdag een grote curiosa – brocante en verzamel markt plaats. Een stukje Parijs in Gouda. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft) Afgelast

31 juli 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Curiosa Slot Zeist (Zeist) Afgelast

1 augustus 2021
Op deze markt kan men natuurlijk weer even heerlijk ‘terug in de tijd’ en zich vergapen aan oude serviezen, nostalgisch speelgoed, klein meubilair, klokken, tuindecoraties, snuffelen tussen boeken en andere sfeervolle artikelen van vroeger. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

1 augustus 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Gouda Curiosa (Gouda)

4 augustus 2021

Op de prachtige oude markt vindt elke woensdag een grote curiosa – brocante en verzamel markt plaats. Een stukje Parijs in Gouda. Lees verder

Antiekmarkt (Apeldoorn)

5 augustus 2021

Deze markt wordt wel de grootste antiek- en curiosamarkt van Nederland genoemd. Een must voor elke liefhebber. Lees verder

Brocantemarkt (Heusden)

7 augustus 2021

Op de Brocantemarkt in het middeleeuwse vestingstadje Heusden-Vesting waan je je direct in Franse sferen. Het is heerlijk om rond te wandelen en te kijken bij fijn antiek en brocante. Meer dan vijftig top brocanteurs tonen er hun meest bijzondere vondsten uit Nederland, Frankrijk en België. Zilver- en glaswerk, serviesgoed, vintage, flessen, industrieel, paspoppen en kleinmeubelen, er is van alles te vinden. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft) Afgelast

7 augustus 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

7 augustus 2021

Deze grote antiek & brocantemarkt op de Dreef is gratis toegankelijk. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

8 augustus 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Curiosamarkt Putten (Putten)

10 augustus 2021

Tijdens de zomermaanden vindt op dinsdag 27 juli, 10 + 24 augustus 2021 de traditionele antiek- en curiosamarkt plaats. Deze markt is door zijn omvang (ca 100 kramen) en kwaliteit van de aangeboden handelswaar een begrip. Lees verder

Gouda Curiosa (Gouda)

11 augustus 2021

Op de prachtige oude markt vindt elke woensdag een grote curiosa – brocante en verzamel markt plaats. Een stukje Parijs in Gouda. Lees verder

Curiosafair Kasteeltuin Wijchen (Wijchen)

12 augustus 2021

Traditiegetrouw worden de kramen bezet door deelnemers die het verzamelen van curiosa en brocante als hobby hebben. Er is voor iedereen wat wils: brocante, antiek en oude leuke snuisterijen en hebbedingetjes. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft) Afgelast

14 augustus 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Curiosamarkt Eemplein (Amersfoort)

14 augustus 2021

Leuke en gezellige curiosa- en antiekmarkt op het Eemplein. Kom een dagje struinen en ontdek veel leuke spulletjes uit grootmoeders tijd, vintage, retro, antiek en meer! Lees verder

Brocantemarkt Beekbergen (Beekbergen)

14-15 augustus 2021

De brocantemarkt Beekbergen op het terrein van het Fordmuseum gaat weer open. Twee dagen lang. Lees verder

Montmartremarkt Kasteel Doorwerth (Doorwerth)

15 augustus 2021
Ongewijzigd: Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen en ga op een sfeervol terras zitten om te luisteren naar live Franse chansons en musette. De kramen bieden een breed aanbod met Frans gerelateerde producten, antiek, veel brocante, kunst, curiosa, boeken en lekkernijen. Oftewel joie de vivre! Lees verder

Curiosamarkt Landgoed Zonnestraal (Hilversum)

15 augustus 2021

Grootse curiosa, brocante & vintagemarkt op Landgoed Zonnestraal. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

15 augustus 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Spakenburgs Montmartre (Spakenburg) Afgelast

18 augustus 2021

Op deze vintage- & curiosamarkt staan zo’n 100 kramen opgesteld in het centrum en langs de terrassen op het Spuiplein. Lees verder

Gouda Curiosa (Gouda)

18 augustus 2021

Op de prachtige oude markt vindt elke woensdag een grote curiosa – brocante en verzamel markt plaats. Een stukje Parijs in Gouda. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

21 augustus 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

21 augustus 2021

Deze grote antiek & brocantemarkt op de Dreef is gratis toegankelijk. Lees verder

Brocante Buitenplaats Vlaardingen (Vlaardingen)

21-22 augustus 2021

Door de authentieke uitstraling, de historisch aangelegde tuin en de boomgaard, is deze landelijke locatie uitermate geschikt voor de brocante fair. Lees verder

Vive la France (Hummelo) Afgelast

21-22 augustus 2021

Vele antiek- en brocanteliefhebbers hebben deze fair in hun agenda staan. Vorig jaar werd-ie afgelast, dit jaar gaat-ie – iets later dan gepland – gelukkig door. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

22 augustus 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Gouda Curiosa (Gouda)

25 augustus 2021

Op de prachtige oude markt vindt elke woensdag een grote curiosa – brocante en verzamel markt plaats. Een stukje Parijs in Gouda. Lees verder

Curiosamarkt Putten (Putten)

24 augustus 2021

De laatste antiek- en curiosamarkt dit jaar. Deze markt is door zijn omvang (ca 100 kramen) en kwaliteit van de aangeboden handelswaar een begrip. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

28 augustus 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

29 augustus 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Montmartremarkt (Doesburg)

29 augustus 2021

Voor het vijfde seizoen vinden er in 2021 montmartemarkten plaats op het industriële erfgoed LOC17 aan de Turfhaven van de Hanzestad Doesburg. Op deze markt staan kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. De Franse musettemuziek ontbreekt niet. Lees verder

Kasteeltuinmarkt (Helmond)

29 augustus 2021

Maar liefst  zo’n 170 kramen met vintage, curiosa, tweedehands items, antiek en brocante staan rondom het kasteel in Helmond. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

4 september 2021

Deze grote antiek & brocantemarkt op de Dreef is gratis toegankelijk. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

4 september 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Brocantemarkt (Heusden)

4 september 2021

Op de Brocantemarkt in het middeleeuwse vestingstadje Heusden-Vesting waan je je direct in Franse sferen. Het is heerlijk om rond te wandelen en te kijken bij fijn antiek en brocante. Meer dan vijftig top brocanteurs tonen er hun meest bijzondere vondsten uit Nederland, Frankrijk en België. Zilver- en glaswerk, serviesgoed, vintage, flessen, industrieel, paspoppen en kleinmeubelen, er is van alles te vinden. Lees verder

Montmartremarkt Kasteel Rosendael (Rozendaal)

5 september 2021
Waan je even in Frankrijk, slenter langs de tientallen kramen en ga op een sfeervol terras zitten om te luisteren naar live Franse chansons en musette. De kramen bieden een breed aanbod met Frans gerelateerde producten, antiek, veel brocante, kunst, curiosa, boeken en lekkernijen. Oftewel joie de vivre! Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

5 september 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

11 september 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Brocante op Schinvelderhoeve (Schinveld)

11 -12 september 2021

Rondom deze exclusieve locatie zullen een groot aantal standhouders u verrassen met de mooiste schatten en vondsten uit Frankrijk, België en Engeland. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

12 september 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

18 september 2021

Deze grote antiek & brocantemarkt op de Dreef is gratis toegankelijk. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

18 september 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Montmartremarkt Landgoed Huis Te Eerbeek (Eerbeek)

19 september 2021
In een sprookjesachtige omgeving organiseert Stein Culturele Evenementen een montmartremarkt bij Fletcher Hotel Landgoed Huis Te Eerbeek. Op de markt is plaats voor leuke kramen met Frans gerelateerde producten, maar ook antiek, brocante, kunst, curiosa en boeken. De Franse musettemuziek ontbreekt niet. Lees verder

Haagse antiek- en boekenmarkt (Den Haag)

19 september 2021

De antiek- en boekenmarkt aan het Lange Voorhout, midden in hartje Den Haag, telt ongeveer 70 kramen. De liefhebber kan in de schaduw van de prachtige lindebomen zijn hart ophalen aan antieke meubels, objecten, servies, sieraden, bijzonderheden, prenten en boeken. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

25 september 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boekenk. Lees verder

Antiek- en brocantemarkt (Venlo)

26 september 2021

TheJo’s Tijdloos organiseert een antiek- en brocantemarkt op het Flujasplein in Venlo. Bezoek van 11-17 uur de ruim 40 stands met de mooiste antiek, brocante vintage en industriële items. Lees verder

Montmartremarkt (Doesburg)

26 september 2021
Voor het vijfde seizoen vinden er in 2021 montmartemarkten plaats op het industriële erfgoed LOC17 aan de Turfhaven van de Hanzestad Doesburg. Op deze markt staan kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. De Franse musettemuziek ontbreekt niet. Lees verder

Brocantemarkt (Heusden)

2 oktober 2021

Op de Brocantemarkt in het middeleeuwse vestingstadje Heusden-Vesting waan je je direct in Franse sferen. Het is heerlijk om rond te wandelen en te kijken bij fijn antiek en brocante. Meer dan vijftig top brocanteurs tonen er hun meest bijzondere vondsten uit Nederland, Frankrijk en België. Zilver- en glaswerk, serviesgoed, vintage, flessen, industrieel, paspoppen en kleinmeubelen, er is van alles te vinden. Lees verder

Emaillebeurs (Voorthuizen)

2 oktober 2021

De Emaillebeurs Midden Nederland is al vele jaren een begrip in verzamelend Nederland. Standhouders bieden een gevarieerd aanbod van antiek keukenemaille. De beurs vindt van 9-13 uur plaats in Ontmoetingscentrum De Eng (Rochetstraat 2). Inlichtingen: 06-54757221.

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

2 oktober 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boekenk. Lees verder

Antiekmarkt op de Dreef (Haarlem)

2 oktober 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Brocante in de Kerk (Dordrecht)

9 oktober 2021

Voor ‘Brocante in de Kerk’ gaan de deuren van de Grote Kerk in Dordrecht wagenwijd open. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

9 oktober 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

16 oktober 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Antiek- en curiosamarkt (Delft)

23 oktober 2021

De Antiekmarkt Delft heeft ruim honderdtwintig kraampjes rondom de Oude Kerk en op de Voldersgracht, Wijnhaven, Vrouwjuttenland en Hippolytusbuurt. Je koopt er servies, sieraden, glaswerk, prenten en oude boeken. Lees verder

Brocantemarkt (Heusden)

6 november 2021

Op de Brocantemarkt in het middeleeuwse vestingstadje Heusden-Vesting waan je je direct in Franse sferen. Het is heerlijk om rond te wandelen en te kijken bij fijn antiek en brocante. Meer dan vijftig top brocanteurs tonen er hun meest bijzondere vondsten uit Nederland, Frankrijk en België. Zilver- en glaswerk, serviesgoed, vintage, flessen, industrieel, paspoppen en kleinmeubelen, er is van alles te vinden. Lees verder

Brocante Kerst op Fort Wierickerschans (Bodegraven)

6-7 november 2021

Brocante in kerstsfeer op een inspirerend fort in Bodegraven. Lees verder

Verzamelaarsbeurs (Utrecht)

13-14 november 2021

De Verzamelaarsbeurs is al jaren favoriet van Monsieur Plusfours. Antiek, brocante, (een beetje) vintage kleding – het is moeilijk om hier niet iets te vinden. En voor platenliefhebbers is er de Platenbeurs. Lees verder

Winter Montmartremarkt (Doesburg)

14 november 2021
Voor het vijfde seizoen vinden er in 2021 montmartemarkten plaats op het industriële erfgoed LOC17 aan de Turfhaven van de Hanzestad Doesburg. Op deze markt staan kramen met Frans gerelateerde producten maar ook antiek, veel brocante, kunst, curiosa en boeken. De Franse musettemuziek ontbreekt niet. Lees verder

Christmas en Vintage op Kasteel Daelenbroeck (Herkenbosch)

20-21 november 2021

Kerst begint in Herkenbosch bij ‘Christmas en Vintage op Kasteel Daelenbroeck. Lees verder

Antiek- en brocantemarkt (Venlo)

28 november 2021

TheJo’s Tijdloos organiseert een antiek- en brocantemarkt op het Flujasplein in Venlo. Bezoek van 11-17 uur de ruim 40 stands met de mooiste antiek, brocante vintage en industriële items. Lees verder

Brocantemarkt (Heusden)

4 december 2021

Op de Brocantemarkt in het middeleeuwse vestingstadje Heusden-Vesting waan je je direct in Franse sferen. Het is heerlijk om rond te wandelen en te kijken bij fijn antiek en brocante. Meer dan vijftig top brocanteurs tonen er hun meest bijzondere vondsten uit Nederland, Frankrijk en België. Zilver- en glaswerk, serviesgoed, vintage, flessen, industrieel, paspoppen en kleinmeubelen, er is van alles te vinden. Lees verder

Antiekmarkt (Tilburg)

25-26 december 2021

Met Kerst iets leuks doen? Dan is de feestelijke antiekmarkt in Tilburg een leuke tip. Lees verder

Emaillebeurs (Voorthuizen)

5 maart 2022

De Emaillebeurs Midden Nederland is al vele jaren een begrip in verzamelend Nederland. Standhouders bieden een gevarieerd aanbod van antiek keukenemaille. De beurs vindt van 9-13 uur plaats in Ontmoetingscentrum De Eng (Rochetstraat 2). Inlichtingen: 06-54757221.

© Tekst en foto: Monsieur Plusfours 2021

DE LAATSTE ANTIEK- EN BROCANTE MARKTEN IN DE MAILBOX? MELD JE AAN VOOR ONZE GRATIS NIEUWSBRIEF

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'