Ook voor het interieur grijpt Gucci terug naar de geschiedenis 


Speciaal voor de Salone del Mobile, de internationale meubel-, woon- & design beurs in Milaan, opende modehuis Gucci een pop-up interieurwinkel.

In Gucci Décor op de Via Santo Spirito vind je tot en met 14 april alle ontwerpen van creatief directeur Alessandro Michele voor je huis. Net zoals bij zijn kledingontwerpen grijpt de designer ook nu terug naar de geschiedenis. Het is klassiek wat de klok slaat. Maar dan met een moderne twist. Eclectisch. Maar wel met een waarschuwing: wie een van Gucci’s stoelen, kussens, kaarsen of behang wil, moet flink in de buidel tasten. En voor wie niet naar de winkel kan, gelukkig is er de webshop.

© Monsieur Plusfours 2019

MELD JE AAN VOOR DE GRATIS NIEUWSBRIEF!

Reageer

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een '*'